Benoeming erelid

foto

09-12-15: Nieuws van de Redactiecommissie voor iedereen.

Alexander van Leijenhorst is benoemd tot erelid OSM Badminton tijdens de ALV.

Gisteravond is, tijdens de jaarlijkse ALV vergadering, door Alexander het voorzitterschap officieel overgedragen aan Marida Löwik. Marida heeft vanaf dat moment de ALV geleid en in een korte toespraak Alexander bedankt voor zijn inzet.

Alexander van Leijenhorst is lid sinds november 1995 en werd in 1998 tot voorzitter benoemd. Hij is met 17 jaar de langstzittende voorzitter. Hij is daarvoor ook nog een jaar voorzitter geweest van de TC.

Alexander heeft veel betekend voor OSM. Hij regelt bijvoorbeeld alle contacten met de zaalverhuurders. Vooral in de onderhandelingen en bij de controle van daadwerkelijk gebruik van de zalen is hij heel scherp geweest, waardoor onze kosten aanmerkelijk minder zijn en de vereniging er financieel goed voor staat. Alexander heeft toegezegd dat hij het contact met de zaalverhuurders zal blijven doen.

Alexander was een prettige voorzitter, die ondanks een low profile altijd klaarstaat voor de clubgenoten en ook bereid is tot een praatje. Zijn motto is: niet lullen maar poetsen. Ook het twee keer per jaar laten drukken van de flyers voor de open avonden en het afleveren bij de rondbrengers is nog een aspect van zijn inbreng.
Om Alexander te bedanken voor zijn inzet heeft het bestuur besloten om hem erelid te maken van OSM badminton. Dit levenslange lidmaatschap is eerder toegekend aan Marianne Boogmans, Yvonne Smit, Adriaan Beljaars, Bert de Graaf en Bob Zwitser. Om dit zichtbaar te maken is aan hem het nieuwe clubshirt van onze badmintonvereniging overhandigd met op de rug: ERELID.

Alexander nogmaals bedankt voor je inzet voor de vereniging en we hopen je vaak in dit shirt te zien spelen.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.