image

Vier kampioensteams!

2016-02-06: Nieuws van de Redactiecommissie voor iedereen.

Nadat de kruitdampen zijn opgetrokken van de afgelopen competities, blijkt dat vier OSM Badmintonteams kampioen zijn geworden!

OSM-J3 met Ingeborg Steen, Joyce Sung, Dave Tse en Lars van Doremalen, was vanaf het begin af aan heerser in hun poule. Hun hele pagina kleurt groen en ze hebben 12x met 8-0 gewonnen. Op naar de regiokampioenschappen!


OSM-J4 was erg dicht bij en dat je toch blij kan zijn met een tweede plek bewijst dit wedstrijdverslag van OSM-J5. In de seniorenccompetitie eindigde OSM-1 ook op een nette tweede plek.


In de recreantencompetitie wist OSM-NJ6 hun stunt van vorig jaar te herhalen: Ineke Spall, Ria Galesloot, Cor Bras en Joep Simons wonnen de poule! Ineke heeft een verslag geschreven van hun kampioenswedstrijd.


OSM-NJC5 met Mieke Groen, Susan van Brenk, Dawa Sherpa en Kasper Luijsterburg, begonnen met een dikke 2-6 nederlaag tegen DOSC-1. Maar daarna wisten ze alles te winnen en in de return tegen hetzelfde DOSC-1 werd het 6-2 vóór OSM-NJC5. Genoeg om ook die tegenstander achter zich te laten. Lees ook hun kampioenswedstrijd.

Ook OSM-NJC1 maakte een misstap in het begin van het seizoen en ook zij wisten dat te herstellen. Vooral door hun constante hoge niveau werden Janke Scharff, Sabine Bosman, Arjen van Doremalen en Gerben van den Bosch uiteindelijk kampioen in hun poule.


Alle kampioenen: van harte gefeliciteerd!


Reacties

Marleen Koster reageerde op 6 februari 2016 om 18:50 met:

Gefeliciteerd :) leuk!


Plaats je reactie onder dit bericht