image

Aanmelden voor seniorencompetitie

2016-03-02: Nieuws van de Technische commissie voor senioren.

De TC is bezig met de teamsamenstelling van de seniorencompetitie voor volgend seizoen. Iets voor jou? Meld je aan voor 16 maart.

De seniorencompetitie is een competitie op het niveau van volwassenen en loopt van september t/m januari met 14 speelweken. Kampioenen komen uit op het regionale toernooi en kunnen (als ze blijven winnen) Nederlands kampioen van hun klasse worden. Hier vind je meer informatie over wat zo'n competitie precies is. NB: andere competities zijn: de jeugdcompetitie (voor de jeugd) en de recreantencompetities (minder wedstrijden, geen NK), hiervoor kan je je nu nog niet inschrijven, berichtgeving hierover volgt nog.


Je kan je voor de seniorencompetitie aanmelden met een heel team of individueel of als reservespeler. Als je je individueel aanmeldt, doen wij ons best je in een team te plaatsen. De competitie heeft ook altijd reservespelers nodig, je valt dan in als een speler van een team een keer niet kan meespelen. Inschrijven kan door onze competitiecontactpersoon: Martijn Koenis, op de hoogte te brengen van je wens om deel te nemen aan de competitie, bijvoorbeeld via mail (e-mailadres vind je in de commissielijst in de e-mailnieuwsbrief) of via onze contactpagina.


De TC

Plaats je reactie onder dit bericht