image

Tweede OSM Badminton Open Jeugdtoernooi groot succes!

2016-03-19: Nieuws van de Jeugdcommissie voor jeugd.

OSM Badminton organiseerde onlangs haar tweede Open Jeugdtoernooi. Met 117 deelnemers en ruim 300 wedstrijden werd het een groot succes.

Jonge badmintonners uit het hele land streden in verschillende leeftijdscategorie├źn en onderdelen om de prijzen. Er worden mannen- en vrouwen-enkelpartijen gespeeld, mannen- en vrouwen-dubbels en gemengd dubbels. Bente Willemse was met 8 jaar de jongste deelneemster en is een talent, want zij won het enkelspel in de leeftijdscategorie onder de 13 jaar. Ook de talenten van OSM Badminton zelf hebben prijzen in de wacht gesleept:
Onder 11: dubbel: 2e Jits Karczewski en Jasmijn van Moorselaar; mannenenkel: 1e Jits Karczewski; 2e Lorenzo Luijsterburg
Onder 13: mannendubbel: 1e Berend van Brenk en Danny Edelbroek; vrouwendubbel: 1e Stefanie Kip en Julie de Kock; 2e Lara Hoven en Danique Jens; mannenenkel: 1e Berend van Brenk; 2e Danny Edelbroek.
Onder 15: gemengd dubbel: 1e Joyce Sung en Merlijn Beekman; vrouwenenkel: 2e Ingeborg Steen.
Onder 17: gemengd dubbel: 1e Alex Sung en Bente Willemse; mannendubbel: 1e Jaron Klerks en Alex Sung; mannenenkel: 1e Alex Sung.


De organisatie was zeer geslaagd, kijk maar naar de foto's of check alle uitslagen. En het volgende OSM Open Jeugdtoernooi staat al ingepland voor 2017.Met dank aan de sponsoren:

Plaats je reactie onder dit bericht