image

Seizoen van start met Openingstoernooi

2016-09-05: Nieuws van de Redactiecommissie voor senioren.

Op 1 september startte OSM het seizoen traditiegetrouw met het Openingstoernooi.

Op 1 september organiseerde Marida Löwik van de TC in een superwarme sporthal van de Safari het openingstoernooi. Iedereen kon zich inschrijven vanaf 20:30, waarna Marida al om 20:45 het eerste speelrondje kon omroepen.


Het was warm, maar dat mocht de pret echter niet drukken. Er werd weer gespeeld in steeds wisselende dubbelsamenstellingen. Er stonden 7 speelrondes van steeds 10 minuten op het programma. In ronde 1 kwam het eerste gelijkspel al in de boeken. Altijd leuk voor de organisatie om te zien dat de wedstrijden lekker spannend zijn. En uiteraard is dit voor de spelers ook het leukst!

Helaas viel Ronald Koenis al in de eerste ronde uit door een spierblessure. Gelukkig was Jaron Klerks als toeschouwer in de zaal en hij wilde wel invallen voor Ronald. Dank je wel Jaron en beterschap Ronald!


Na de zevende ronde waren veel spelers aan het einde van hun Latijn. Zo’n eerste avond met zo’n hitte vergt veel van de sporters. Toen alle spullen waren opgeruimd begon Marida met de prijsuitreiking.De aanmoedigingsprijzen gingen naar Lenette Rietveld en Edwin Roestenburg.

Peter Sijm en Emma Rademaker gingen aan de haal met de tweede prijs.

En de eerste prijs van deze editie ging naar Laura Eefting en Sandor Musto.


Shirley Klerks heeft deze keer de foto’s gemaakt, dank je wel Shirley! Alle foto's van het toernooi zijn in het fotoalbum te zien.

Plaats je reactie onder dit bericht