image

2016-09-11: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.

We zagen veel enthousiaste nieuwe badmintonners op het SafariFestival en op de open dagen van OSM Badminton.


Het SafariFestival was dit jaar op een zondag en dus was er spanning hoeveel mensen er op af zouden komen. Het team van OSM Badminton bestond dit jaar uit Yuki Tse, Geert-Jan Fluitman en mede-organisator Ronald Koenis. Op het SafariFestival konden bezoekers kiezen uit 12 verschillende clinics in de MFA Safari. Het SafariFestival werd goed bezocht. Dit jaar kregen de deelnemers een clinicdiploma en als je voldoende clinics had meegedaan, kreeg je een ijsje en maakte je kans in de grote verloting van velen prijzen, waaronder natuurlijk een badmintonracket. Op de badmintonclinics maakten meer dan 30 kinderen kennis met onze sport. Yuki maakte tussen de bedrijven door snel deze foto's, Geert-Jan en Ronald waren te druk met al die kinderen. Meer info.


Op de open avonden hadden we maandag een groep van vijf nieuwe mensen en twee gastspelers. Op donderdag was de groep wat groter met zes beginnende en twee ervaren spelers. In de warme hal was de warming-up niet echt nodig. De deelnemers werkten zich onder leiding van John van Rooijen en Ronald Koenis al snel in het zweet. De groep ging vol enthousiasme door tot vlak voor sluitingstijd.


Zaterdag waren er zes nieuwe kinderen op de open ochtend, een paar die het spelletje op het SafariFestival zo leuk vonden, dat ze nog wel vaker wilden badmintonnen. Dat kan natuurlijk: bij OSM Badminton is iedereen welkom!

Plaats je reactie onder dit bericht