image

Uun Santosa gehuldigd

2016-10-14: Nieuws van de Redactiecommissie voor iedereen.

Omdat Uun twee Europese titels op het EK Veteranen heeft gehaald, heeft OSM Badminton hem uitgebreid in het zonnetje gezet.

Op vrijdag 7 oktober kwam onze voorzitter Marida Löwik naar de training van Uun Santosa om hem te huldigen te midden van al zijn pupillen en andere leden die speciaal voor Uun naar de zaal waren gekomen. In haar toespraak memoreerde ze niet alleen zijn deelname, maar ook de verrassing van het behalen van twee eerste plaatsen na die vervelende blessure (lees meer). OSM Badminton is enorm trots dat Uun al zoveel jaren bij ons de competitietrainingen verzorgt. En dat hij voor de zoveelste keer heeft laten zien dat hij niet alleen een heel goede trainer is, maar zelf ook een fantastisch goede badmintonspeler is.

Namens de club kreeg Uun een mooie bos bloemen. Ook de deelnemers van Uun's trainingen hadden een cadeau voor hem in petto. Yuki Tse overhandigde een leuke mand met lekkere dingen om te eten en Sushi-bonnen. Met daarbij een hele mooie kaart die door heel veel mensen was ondertekend.


Natuurlijk wilde Uun zelf ook nog wat zeggen. Hij was erg blij met de support van vele OSM"ers tijdens het EK, en vond het leuk dat veel mensen de live stream hadden gekeken op YouTube. Het sterkte hem en motiveert om nog meer trainingen te geven. Uun: "Ik ben dan misschien wel "ns hard of streng, maar ik doe dat alleen zodat jullie allemaal net zo goed zullen worden als ik!".
Daarna volgde een fotosessie, want Uun had zijn medailles meegenomen en heel veel kinderen - en volwassenen - wilden graag met Uun en de medailles op de foto!


Shirley Klerks legde het vast op deze foto's.

Plaats je reactie onder dit bericht