image

2016-10-21: Nieuws van de Redactiecommissie voor senioren recreanten.

Op de Dutch Open in Almere werd het 7e Mixed Recreanten Team Toernooi (MRTT) van Badminton Nederland gehouden. Het eerste recreantenteam van OSM won de eerste prijs!

Op zondag 16 oktober 2016 stonden tussen 32 andere teams ook vier mixteams van OSM op de baan. Het MRTT wordt georganiseerd voor de recreatieve spelers van Badminton Nederland. Middels een roulatiesysteem speelt iedereen de hele dag met wisselende partners uit het eigen team tegen steeds weer andere tegenstanders. Het toernooi wordt op het Dutch Open gehouden, zodat deelnemers na het toernooi nog kunnen genieten van het internationale topbadminton.


Het niveau was op toernooi dit keer bijzonder hoog. De OSM-teams hadden het erg zwaar. Maar het eerste recreantenteam van OSM Badminton met Janke Scharff, Suzanne Postma, Arjen van Doremalen en Gerben van den Bosch, draaide erg goed. Er werd wel eens een partij verloren, maar niet veel. Nadat alle partijen waren gespeeld, bleek dat ze evenveel punten hadden gehaald als het 'thuisspelende' BV Almere. Een gedeelde eerste plaats! Omdat OSM het team uit Almere in een onderlinge wedstrijd had verslagen, voelde het als een overwinning. Daar hoort een flesje bij:

Plaats je reactie onder dit bericht