image

25e Landelijk Recreanten Team Toernooi 2017

2016-12-14: Nieuws van de Technische commissie voor senioren recreanten.

Op zaterdag 11 maart 2017 vindt in Arnhem het altijd gezellige Landelijk Recreanten Team Toernooi van Badminton Nederland plaats. Schrijf je in zo snel mogelijk in!

Beste sportvrienden,


Op zaterdag 11 maart 2017 vindt in Arnhem wederom het altijd gezellige Landelijk Recreanten Team Toernooi van Badminton Nederland plaats. (LRTT website voor meer informatie.)
Het zou leuk zijn om wederom met een grote groep van OSM deel te nemen. Ik verzoek jullie zo spoedig mogelijk aan te geven of jullie mee gaan. De deadline voor de inschrijving is 4 februari 2017, maar ik wil het liefst deze maand de inschrijvingen nog insturen, omdat dit toernooi populair is (vorig jaar 71 teams) en we al eerder te laat waren met aanmelden. Daarom vraag ik jullie ook: Spread the word, hoe meer zielen des te meer vreugd.


Je kunt je individueel, maar ook als team (minstens twee heren en twee dames) bij mij opgeven opgeven. Kosten voor dit toernooi bedragen € 42,50 per team (±€11 per persoon).


Voor degenen die het toernooi nog niet kennen, volgt hier een korte uitleg:
Het Landelijk Recreanten Team Toernooi (LRTT) is een jaarlijks groots evenement dat specifiek wordt georganiseerd voor “recreanten” van Badminton Nederland. Dit toernooi is voor velen onder de recreatieve badminton spelers een begrip. Tijdens dit toernooi worden in een doordraaiend rooster dubbel- en mixpartijen gespeeld op tijd. Er wordt dus door alle deelnemers zoveel mogelijk gespeeld. Een hele dag intensief spelen tegen teams uit het hele land in een supergrote hal is voor velen dé jaarlijkse happening die niet gemist mag worden!!

Ik ontvang jullie aanmeldingen graag zo spoedig mogelijk!


Met vriendelijke groet,
Gerben van den Bosch
OSM Badminton

Plaats je reactie onder dit bericht