image

OSM Open laat de sporthal vol stromen

2017-03-26: Nieuws van de Jeugdcommissie voor jeugd.

Een drukte van belang op het derde OSM Badminton Open Jeugdtoernooi. Veel bekers verspreidden zich over het land, maar er bleven er genoeg achter in Maarssen.


Het jaarlijkse OSM Open jeugdtoernooi liet de Safari-sporthal volstromen met badmintonnende jeugd. Veel lokale talenten deden mee, maar er waren ook delegaties uit Almere, Amersfoort, Breda en Harderwijk. Het OSM Open is een populair jeugdtoernooi, omdat het centraal is gelegen en mooi past in de toernooikalenders die de jeugdtrainers elk jaar in elkaar zetten voor hun pupillen. Het toernooi was ‘vol’ en dat betekende dat alle banen de hele dag bezet waren. Met zo veel spelers, ouders en trainers in de hal had OSM een flink team ingezet om de organisatie in goede banen te leiden.


Bij de prijsuitreiking waren in 23 verschillende categorieën bekers te winnen. Namens OSM Badminton wonnen Ingeborg Steen, Jasmijn van Moorselaar, Joyce Sung, Nicole Tang, Dave Tse, Jaden Zimmerman, Jamie Edelbroek, Jaron Klerks, Jeff Poon, Jits Karczewski en Sem Poon een beker. De zwaarste categorie: de herenenkel onder-17, bleef voor de derde keer op rij in Maarssense handen. Jaron Klerks wist dit jaar het OSM Badminton Open op zijn naam te schrijven.


Noteer alvast zaterdag 24 maart 2018 in je badmintonkalender!


Alle uitslagen staan op www.badmintonnederland.toernooi.nl.
De foto's staan in dit fotoalbum.OSM Open Jeugdtoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door:


Reacties

Odette Timmer reageerde op 26 maart 2017 om 21:42 met:

Ik heb een super leuke dag gehad. Veel mooie en sportieve wedstrijden gezien.


Ronald Koenis reageerde op 26 maart 2017 om 14:41 met:

Ik was erg onder de indruk: veel mensen op de baan, veel mensen rond de baan en een uitstekend team die dit in goede banen leidde. Hulde!


Plaats je reactie onder dit bericht