image

2017-03-31: Nieuws van de Technische commissie voor senioren recreanten.

Op 24 april organiseren we een toss-avond badminton in de OVVO-hal.

Beste OSM'er,

Tijdens de afgelopen ALV werd het idee geopperd om eens in de zoveel tijd een toss-avond te houden op de maandag- of de donderdagavond. Aan mij de eer om dit een eerste keer te gaan testen en wel op maandag 24 april in de OVVO-hal.


Waar komt het op neer?
Je komt met je persoonlijke afhanglabel (met naam en foto) naar de speelavond. Alleen hang je deze keer niet je afhanglabel op het bord, maar deponeer je deze in een daarvoor bestemd doosje. Ik hussel de labels en verdeel ze over de banen.


We beginnen met de eerste speelronde om 20.00 uur. Na 12 minuten blaas ik op het bekende fluitje en worden de afhanglabels opnieuw gehusseld. Hierbij zal ik er voor zorgen dat de mensen die in de eerste speelronde niet mee konden doen wel meedoen in speelronde 2. Om de 12 minuten zal een nieuwe speelronde beginnen. Dit blijft zo doorgaan tot ongeveer 22.00 uur. Daarna mag je uiteraard nog verder spelen maar stopt het husselen.


Dus niet inschrijven; je hoeft niet op een bepaalde tijd aanwezig te zijn; je kunt gedurende de avond binnen komen lopen. Wel is er alléén toss-avond op deze avond. Er is dus geen gelegenheid tot "normaal afhangen".


Waarom doen we dit?
Om iedereen eens flink te husselen en iedereen met iedereen te laten spelen. Leuk om eens nader kennis te maken met OSM'ers met wie je normaalgesproken niet zo vaak speelt.


Tip: je wordt steeds met 3 nieuwe mensen ingedeeld op een baan. Stem even onderling af voor je begint wat de leukste samenstelling is om te spelen. Dus welke twee tegen welke twee. Je kunt dit na een set ook wisselen natuurlijk. Hierin ben je helemaal vrij. Er zijn geen prijzen of uitslagen. Gewoon recreatief dubbelen/mixen voor de fun.

Naderhand ben ik erg benieuwd naar ieders feedback (beter? anders?) en of het voor herhaling vatbaar is. Als het een succes blijkt te zijn dan willen we dit, naast de vaste toernooitjes, 1x in de 2 maanden gaan doen.

Graag tot 24 april in de OVVO-hal.
Heb je geen persoonlijk afhanglabel (meer)? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze secretaris Peter Sijm om dit nog voor 24 april te ontvangen.

Vriendelijke groet,

Marida Löwik
Voorzitter Technische Commissie


Reacties

Susan van Brenk reageerde op 3 april 2017 om 18:36 met:

Leuk idee. Volgende keer kun je het gerust delegeren. Ik noteer hem in mijn agenda.


Henny Hilhorst reageerde op 31 maart 2017 om 23:41 met:

Ik vind dit leuk en spannend om aan deel te nemen.


Plaats je reactie onder dit bericht