image

2017-07-16: Nieuws van de Technische commissie voor senioren recreanten.

Een gezellige drukte op het slottoernooi, waar werd gestreden om de laatste prijzen van het seizoen.

Op maandag 26 juni organiseerde de TC het slottoernooi van het seizoen 2016/2017. Zo'n seizoen vliegt altijd voorbij. Na tien maanden badminton was de verwachting eigenlijk dat de opkomst wat minder zou zijn, maar niets was minder waar. Met bijna 40 deelnemers was het één van de drukst bezochte toernooien van het seizoen!


Zoveel spelers bij elkaar is een garantie voor een gezellig avondje. Tussen de spelrondes door en tijdens de pauzes werden er al druk vakantieplannen uitgewisseld. Maar er werd natuurlijk ook weer fanatiek gebadmintond, want aan het einde van de avond waren er enorme prijzen te verdienen. Na 6 speelrondes werd de uitslag bepaald en toog iedereen naar de kantine van de tennisvereniging voor de traditionele slotborrel en prijsuitreiking.


Roy Nieraeth en Mieke Groen gingen er met de aanmoedigingsprijs vandoor. De tweede plaats was deze keer voor Mandy Sung en Gerben van den Bosch. En als eerste eindigden deze avond José van Ek en Peter Sijm.


Voorzitter Marida Löwik bedankte alle leden voor het leuke, sportieve en gezellige seizoen en sprak de hoop uit iedereen weer te kunnen begroeten tijdens de opening van het nieuwe seizoen in september. Daar werd op geproost en het was nog lang gezellig op het terras.

Plaats je reactie onder dit bericht