image

Open dagen in september met starterspakket

2017-08-12: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.

Kennis maken met badminton en OSM kan op de open dagen in september. Ook dit jaar komen we weer met een aantrekkelijk starterspakket.

Veel mensen denken bij badminton enkel aan het shuttletje overslaan op de camping. Tellen tot hoeveel je komt: achtennegentig, negenennegentig, honderd!!! Maar badminton is meer, veel meer. Het is de snelste racketsport ter wereld en zeer goed voor de conditie. Badminton is een flitsende sport, een sport waarbij gezweet kan worden, een gezonde sport, een sociale sport, een volwassen sport, een olympische sport, een eigentijdse sport en bovendien een sport die snel te leren is.


OSM Badminton is de grootste badmintonvereniging in Stichtse Vecht. Een kleine 200 badmintonners sporten op bijna elke dag van de week in de sporthallen van Maarssen-Dorp en Maarssenbroek. Het niveau varieert: het eerste competitieteam speelt in de hoogste regionale klasse, maar er zijn ook puur recreatieve badmintonners die elke week langskomen voor een leuke en gezellige badmintonavond.


Badminton is sporten met plezier voor alle leeftijden. Vanaf een jaar of 6 kunnen kinderen het oppakken en onze oudste badmintonner is over de 70. Binnenkort zijn er open dagen en komen we met een speciaal actiepakket. Nieuwsgierig? Kom vrijblijvend kijken op de open dagen.


Jeugd
De jeugd van OSM (van 6 tot 18 jaar) speelt elke zaterdagochtend in de Safari in Bisonspoor. Ze krijgen een training van Geert-Jan Fluitman en er is gelegenheid om wedstrijdjes te spelen. Gedurende het seizoen organiseren we diverse toernooien, zoals het Sinterklaas- en Oliebollentoernooi. En tijdens de clubkampioenschappen maakt iedereen kans op een prijs, dankzij de vele verschillende poules waarin gespeeld kan worden. Talentvolle en ambitieuze jeugdspelers kunnen op maandag-, woensdag- en vrijdagavond extra trainingen volgen op verschillende niveaus en meedoen aan de regionale competitie, die van september tot en met januari gespeeld wordt.


Open ochtend
Kinderen die willen ontdekken hoe leuk badminton is, zijn van harte welkom op de open ochtend op zaterdag 9 september in de Safari, om 8.30 uur voor jeugd tot en met 12 jaar en om 9.45 uur voor jeugd van 13 tot 18 jaar. Beide groepen krijgen een korte inleiding over badminton en gaan daarna snel aan de slag onder begeleiding van onze trainers. Je hebt alleen gymkleding nodig, de vereniging zorgt voor rackets en shuttles. Kun je niet op deze open dag, dan mag je natuurlijk ook op een gewone speeldag komen. Het is dan wel handig dat je even het contactformulier op onze website invult, zodat we weten dat je komt.


Volwassenen
De speelavonden voor volwassenen zijn op maandag in de OVVO-hal en op donderdag in de Safari. Kunt u een keer op de ene dag niet, dan gaat u gewoon een paar dagen later. Of u komt op beide avonden spelen, nog beter! Door ons uitgebalanceerde labelsysteem kunnen mensen die alleen komen, snel en zonder problemen meespelen. Op deze avonden zijn ook trainingen te volgen die zich richten op de beginnende en recreatieve spelers. Voor de competatieve spelers geeft de bekende trainer Uun Santosa aparte trainingen op woensdag- en vrijdagavond. Behalve de speelavonden en trainingen organiseert de vereniging diverse toernooien voor haar leden. Zo zijn er ruimschoots mogelijkheden om deze leuke sport te beoefenen en is er voor elk wat wils.


Open avonden
OSM Badminton organiseert twee open avonden voor volwassenen: op maandag 11 september in de OVVO-hal en op donderdag 14 september in de Safari. Beide avonden beginnen om 20.30 uur met een korte inleiding over badminton en onze vereniging. Als u sportkleding en binnensportschoenen meeneemt, kunt u direct meespelen onder leiding van een van onze vele trainers. Wij zorgen voor rackets en alle andere benodigdheden.


Actiepakket
OSM badminton begint het seizoen met een magnifiek aanbod:
Voor volwassenen: én een racket én de beginnerscursus én het hele seizoen vrij spelen (contributie t/m juni & inschrijfgeld) voor het actiebedrag van 249 euro. Voor de jeugd geldt een soortgelijk aanbod: voor slechts 169 euro krijgen ze een racket en kunnen ze het hele seizoen elke zaterdag trainen en spelen. OSM doet ook mee met de U-pas en geeft aan U-pashouders een grote korting, die bij kinderen kan oplopen tot het totale bedrag van de contributie, zodat je niets hoeft te betalen!


Op de open dagen leggen we u vrijblijvend alles uit. Kunt u niet op een van de genoemde dagen, dan zijn er voldoende andere mogelijkheden om een keer te komen kijken of proefspelen.


Reacties

Ronald Koenis reageerde op 27 augustus 2017 om 17:25 met:

Hi Paula,
Dat kan, daar zijn deze open avonden voor bedoeld. Tot donderdag de 14e,
Ronald Koenis


Paula Naumann reageerde op 27 augustus 2017 om 13:24 met:

Ik kom voor het eerst op donderdag 14 september voor informatie en graag proefspelen als dat mogelijk is.
Vriendelijke groet,
Paula Naumann


Plaats je reactie onder dit bericht