image

2017-09-17: Nieuws van de Technische commissie voor senioren recreanten.

Zoals ieder jaar opende OSM Badminton ook dit jaar het nieuwe badmintonseizoen met het Openingstoernooi. Op 4 september werden er weer dubbels in steeds wisselende combinaties gespeeld.

Met 34 inschrijvingen was het gezellig druk in de OVVO-hal. Vakantieverhalen werden gedeeld, ambities voor het nieuwe seizoen werden besproken en er werd natuurlijk ook al weer fanatiek gebadmintond. De zomerwarmte hing nog in de sporthal, dus halverwege werden er al behoorlijk wat rode gezichten gesignaleerd. Uiteraard weer prachtig vastgelegd door OSM's huisfotografe Shirley Klerks (kijk maar in het fotoalbum).

Na ronde 6 maakte voorzitter Marida Löwik snel de uitslag op en werden de nummers 1 en 2 van het toernooi gehuldigd. Op de tweede plek eindigden Joyce Sung en Dave Tse. Deze nog heel jonge spelers spelen dit jaar voor het eerst mee in de senioren bondscompetitie en lieten tijdens dit toernooi gelijk zien dat ze hier klaar voor zijn!
Op de eerste plaats eindigden deze avond Mieke Groen en Henny Hilhorst. Zij gingen met de felbegeerde mini-shuttles aan de haal. OSM Badminton is weer helemaal klaar voor een nieuw sportief seizoen.


Marida Löwik
TC

Plaats je reactie onder dit bericht